Детокс бленда 15мл. – Zendocrine

69.00 лв.

Zendocrine поддържа естествената способност на организма да се отърве от нежелани вещества. Тази мощна смес комбинира Rosemary, Cilantro и Juniper Berry, известни с детоксикиращите свойства и способността си да поддържат здрави чернодробни и бъбречни функции, докато Tangerine и Geranium имат пречистващ ефект върху вредните вещества  Zendocrine помага да се очисти тялото от токсини и свободни радикали, които могат да забавят системите на тялото, оставяйки чувство на тежест.

Описание

Zendocrine поддържа естествената способност на организма да се отърве от нежелани вещества. Тази мощна смес комбинира Rosemary, Cilantro и Juniper Berry, известни с детоксикиращите свойства и способността си да поддържат здрави чернодробни и бъбречни функции, докато Tangerine и Geranium имат пречистващ ефект върху вредните вещества Zendocrine помага да се очисти тялото от токсини и свободни радикали, които могат да забавят системите на тялото, оставяйки чувство на тежест. 

Основни ползи:

  • Поддържа естествената способност на организма да се отърве от нежелани вещества 
  • Поддържа здрава чернодробна функция
  • Пречистване и детоксикация към системите на тялото *

Начин на използване:

  • Добавете 1-2 капки към цитрусови напитки, чайове или вода, за да поддържате здравословната чернодробна функция.
  • Вземете една капка дневно в продължение на една седмица, като част от режим на вътрешно почистване, или за да започнете нова година. 
  • Нанесете върху корема или стъпалата, за да поддържате естествената система за детоксикация на организма.

*** Възможна чувствителност на кожата. Дръжте далеч от деца. Ако сте бременна, сестринска или по лекарска грижа, консултирайте се с Вашия лекар. Избягвайте контакт с очите, вътрешните уши и чувствителните зони. Избягвайте ултравиолетовите лъчи 12 часа след нанасянето на продукта.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Детокс бленда 15мл. – Zendocrine“