Карамфил /Clove/ – 15 мл. Етерично масло

39.00 лв.

Eтеричното масло от Kарамфил e известно със способността си да почиства зъбите и венците,  също е стимулиращо и енергизиращо масло, което произвежда топъл, дървесен аромат. Карамфилът притежава мощни антиоксидантни свойства и подпомага сърдечно-съдовата дейност, когато се приемат вътрешно.

Описание

Eтеричното масло от Kарамфил e известно със способността си да почиства зъбите и венците,  също е стимулиращо и енергизиращо масло, което произвежда топъл, дървесен аромат.

Карамфилът е използван в продължение на години в препарати за зъби и венци заради вкуса и способността му да почиства устната кухина.Основният му химичен компонент, евгенолът, го прави много стимулиращо и енергизиращо етерично масло, което може да се използва като масажно масло за затопляне. Карамфилът притежава мощни антиоксидантни свойства и подпомага сърдечно-съдовата дейност, когато се приемат вътрешно. * Като подправка за готвене, карамфилът добавя пикантен вкус към всяко ястие или десерт, като същевременно осигурява добро храносмилане.

Основни предимства

Мощни антиоксидантни свойства

Подкрепя сърдечно-съдовото здраве 

Помага за почистването на зъбите и венците

Начин на използване

Добавете една капка към паста за зъби, за да почистите зъбите и венците.

Поставете една капка в чаша вода и използвайте вместо вода за уста.

Вземете във вегън капсули, за да поддържате сърдечно-съдовата система.

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Карамфил /Clove/ – 15 мл. Етерично масло“