Розмарин /Rosemary/ – 15 мл. Етерично масло

40.00 лв.

Маслото от Розмарин често се използва в ароматерапията заради тревистия си енергизиращ аромат. Способства здравословно храносмилане и функция на вътрешните органи. Когато се приема вътрешно, маслото помага за намаляване на нервното напрежение и всекидневната умора. Използва се за по-бърз разтеж на косата.

Код: DTO00019 Категория:

Описание

Розмаринът е ароматен, вечнозелен храст, чиито листа се използват често за ароматизиране на храни като пълнки, свинско месо, печено агнешко и пилешко. Заедно със своите кулинарни приложения, Розмаринът има много други предимства. Розмаринът способства здравословно храносмилане и функция на вътрешните органи. Почитан от лечителите през вековете, Розмаринът се смята за свещен от древните гръцки, римски, египетски, и еврейските култури. Тревистия и енергизиращ аромат на Розмаринът често се използва в ароматерапията. Когато се приема вътрешно, той помага за намаляване на нервното напрежение и всекидневната умора.

Поддържа здравословно храносмилане
Поддържа нормална дихателната функция
Помага за намаляване на нервното напрежение и умора
Използва се за по-бърз разтеж на косата

Използвайте три до четири капки в дифузер по ваш избор, докато учите, за да поддържате концентрация.
Вземете вътрешно ( 1капка в 120 – 250 мл. вода), за да намалите на нервното напрежение и всекидневната умора.
Добавете 1-2 капки етерично масло от розмарин към меса и любимите предястия за ароматизиране, и за да подкрепите здравословното храносмилане.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Розмарин /Rosemary/ – 15 мл. Етерично масло“